EXCLUSIV | Daniel Nuță s-a lăsat greu cucerit de Cezara Petredeanu. Dezvăluiri după 4 ani de relație: “Făceam pe Gigi durul pe acolo”

17 10. 2024, 15:02

Daniel Nuță era fanul Adelei Popescu în copilărie și nu rata niciun episod din “Numai iubirea”. Iată că 15 ani mai târziu, acesta a avut ocazia să joace în același film cu soția lui Radu Vâlcan. “Retreat Vama Veche” este o comedie spumoasă, regizată de Petre Năstase, cu o distribuție de excepție și care intră în cinematografe din 18 octombrie. Daniel Nuță a participat la avanpremiera peliculei alături de iubita sa. În interviul exclusiv acordat pentru CIAO.RO, actorul ne-a povestit despre rol, scenele cu Laura Cosoi, dar și despre debutul poveștii de iubire pe care o trăiește, în viața reală, de 4 ani cu actrița Cezara Petredeanu.

Daniel Nuță interpretează un personaj cheie în desfășurarea acțiunii din Vama Veche, unde se trezește în postura de yoghin și trebuie să facă față unor situații neprevăzute.

Daniel Nuță: “Am avut destul de mult de filmat cu Laura și mă îmbată la un moment dat”

Te vedem pe marele ecran în Retreat Vama Veche. Ce poți să ne spui despre rolul tău?

Tudor este un fost legionar, soldat în regiunea străină, care și-a găsit căsuța lui în Vamă. E pescar, trage de barcă, trage de năvoade și ajunge accidental să fie yoghin, dintre cei 3 yoghini de care au fetele principale nevoie în poveste. Și ce încearcă Tudor este să le facă să slăbească măcar câteva kilograme că nu prea știe cu yoga, dar măcar să piardă fetele câteva kilograme și totul e foarte bine.

Înțeleg că ai niște scene mai hot cu Laura Cosoi?

Da, a fost foarte funny. Hot mult spus, hot – amuzante.

Adică v-ați sărutat?

Nu mai știu, cred că ne-am sărutat, da. Mult spus hot.

Descrie-le un pic ca să ne facem o idee, pentru că nu am văzut filmul.

De râsu plânsu adică. O să vedeți ce se întâmplă acolo. Dar da, am avut destul de mult de filmat cu Laura și mă îmbată la un moment dat. Nu vreau să vă dau spoilere, dar profită de toată povestea asta.

Daniel Nuță: “Mă uitam la “Numai iubirea” ca la o chestie unde nu o să ajung niciodată și iată că 15 ani mai târziu ajung să joc cu Adela Popescu”

Când erai în liceu și îți doreai să ajungi actor, aveai vreun vis să joci alături de o anumită actriță?

Nu neapărat, dar eram mic și mă uitam la “Numai iubirea” și Adela era superstar atunci. Eu aveam 11-12 ani, mă uitam la serialul ăsta ca la o chestie unde nu o să ajung niciodată și iată că 15 ani mai târziu ajung să joc cu ea. Chiar am lucrat eu ca producător și ea ca actriță într-un proiect. Ne-am apropiat foarte tare în ultima perioadă după evenimentul Retreat Vama Veche, după filmările de la Retreat. Se și potrivea pe ce aveam nevoie și am zis de ce nu? Hai să lucrăm mai departe.

Cine te însoțește în seara asta?

E iubita mea aici, Cezara, cu care am venit și suntem amândoi curioși, pentru că nici eu nu am văzut. Am văzut două – trei bucățele cât am tras sunet, în rest nu am văzut nimic și am emoții.

Daniel Nuță: “Făceam pe Gigi durul pe acolo. Pentru mine trebuia să fie doar Dostoievski, eram cu motoarele în momentul acela”

Îmi spuneai că iubita ta nu a văzut scenele din serialul Groapa, pe care le-ai avut alături de Teona Stavarachi. În seara asta, Cezara are vreun motiv de supărare legat de ce va vedea în Retreat Vama Veche?

Sper să râdă de ce prostii fac acolo. Și dacă e ceva, o să-i pun mâna la ochi și cu asta basta! Dar nu are probleme de obicei, nu!

Tu și Cezara sunteți actori. V-ați întâlnit într-o piesă de teatru?

Da, am lucrat la un spectacol și ne-am apropiat foarte mult atunci. Am început să ieșim și ușor, ușor – hai să vorbim despre Dostoievski, dar hai să bem și o cafea împreună. Și de la Dostoievski, după 4 ani de zile încă suntem împreună și avem o relație foarte frumoasă.

Cezara a fost greu de cucerit sau tu te-ai lăsat mai greu cucerit?

Eu m-am lăsat mai greu, pentru că făceam pe Gigi durul pe acolo. Pentru mine trebuia să fie doar Dostoievski, eram cu motoarele în momentul acela. Ea mi-a zis: “Poate vrei să mă plimbi și pe mine cu motorul?” Ok, bine, da, am înțeles ce vrei. Dar a fost funny și s-au echilibrat lucrurile foarte bine și avem o relație frumoasă.

Foto: Instagram